المكونات:
كيلو بطاطس
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
3 ملاعق صغيرة معجون طماطم
1 ملعقة كبيرة بودرة بابريكا
4 فصوص ثوم مفروم
نصف ليمونة معصورة
ملح و فلفل
طريقة التحضير:
- قطعى البطاطس الى مكعبات
- اخلطى الزيت مع معجون الطماطم و البابريكا و الملح والفلفل و الثوم المفروم
- يوضع الخليط على البطاطس فى صينية غير لاصقة و تغطى به البطاطس جيدا
- سخنى الفرن على درجة حرارة 180 درجة مئوية
- اتركي البطاطس فى الفرن لمدة حوالى 40 دقيقة او حتى تنضج
- قبل النضج بحوالى خمس دقائق يرش عصير الليمون على البطاطس و تعاد البطاطس للفرن ثم تقدم ساخنة
Translate
السبت، 27 يوليو 2013
البطاطس المتبلة على الطريقة الأسبانية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق